jj-bydleni

Bílý box na kapesníčky Essey Wipy II

Unikátní a žádaný kus Bílý box na kapesníčky Essey Wipy II originál od značky Essey jednoduše můžete najít právě ve slevě. Cena od 699 Kč.
EAN: 5708060052643
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost »
Značka: Essey
699

Zkuste si zmačkat papírový kapesníček. Když se pozorně zadíváte, uvidíte v něm neskutečné tvary, které umí udělat jen papír. Právě tímto kouzelným detailem a harmonickými tvary deformovaného předmětu se inspiroval John Brauer, který se chopil mnoha archů papírů a mačkal a mačkal a mačkal… Až došel k dokonalému tvaru, který dal tvář celé sadě obdivuhodných a po celém světě uznávaných produktů od odpadkového koše Bin Bin až po tento box na papírové kapesníčky. Právě asociací mezi kapesníčky a papírem John symbolicky vzpomíná na svoji první inspiraci.

Box nemá dno, ale poslouží jako krásný kryt na krabičku s kapesníčky. Je vymyšlen tak, aby do něj padla většina běžných čtvercových krabiček značky Kleenex, Lotus a jiné.

Věděli jste také, že samotné newyorské muzeum moderního umění si vybralo tento kousek do svého obchodu s vybranými ikonami designu? A to je podle nás čestné uznání designové i funkční hodnoty tohoto krasavce, který bude dominantou vaší koupelny, ložnice nebo i obývacího pokoje.