jj-bydleni

Bonami hrneček z limitované edice Pura Vida od Petruccya, 260 ml

Velmi oblíbený produkt Bonami hrneček z limitované edice Pura Vida od Petruccya, 260 ml od populární značky Bonami jednoduše můžete najít zde teď za výhodnou cenu. Nabídka již od 229 Kč.
EAN: 813336
Bonami hrneček  z limitované edice Pura Vida od Petruccya
Ověřit dostupnost »
Značka: Bonami
229

Co je to domov? Rodina, klid a místo, kde jste sami pro sebe. Jedním ze symbolů domova se může stát hrneček, se kterým strávíte odpolední chvíle při kávě na balkóně či terase, nebo který se stane kýženým společníkem při vydatných rodinných snídaních.

Když přišlo na otázku, jak takový hrnek vlastně udělat, hned nás napadlo – čeští ilustrátoři! A v tu chvíli bylo jasno, že Petruccya a její pohádkové ilustrace jsou to, co je pro náš hrnek jako šité na míru.

A proč Pura Vida?
„Třetinu mého života jsem prožila na Kostarice, kde se slovní spojení Pura Vida používá snad stokrát za den. Pura Vida je taková odpověď na všechno. Může to znamenat pozdrav, poděkování, souhlas, vyjádření radosti. Je to prostě sdělení o tom, že všechno je v pohodě a že život je krátký a je třeba ho prožít,“ říká sama Petruccya.

Nezapomeňte že se jedná o limitovanou edici, která se chlubí novými tvary. Rozšiřte si tedy sbírku oblíbených hrnečků, než budou pryč ♥