jj-bydleni

Černá postel z borovicového dřeva Karup Design Elan, 140 x 200 cm

Tento designový produkt Černá postel z borovicového dřeva Karup Design Elan, 140 x 200 cm originál od výrobce Karup Design můžete získat zde nyní za výprodejovou cenu. Teď za akční cenu 9 990 Kč.
EAN: 5713655108230
Černá postel z borovicového dřeva Karup Design Elan

Probuďte se do nového dne plní svěžesti v posteli Elan od dánské značky Karup. Tato stylová postel z borovicového dřeva představuje nádhernou kombinaci funkčnosti a designu.

Slušet jí to bude v minimalistickém interiéru, ale s lehkostí zaujme i místo v ložnici bohémského umělce.

zaoblené nohy, které vás ochrání před ukopnutými palci a spolu s podložkou tatami a Japonskem inspirovaným futonem místo matrace z ní rychle sestavíte pohodlný kousek nábytku ve kterém se budete rádi probouzet.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.