jj-bydleni

Černo-růžový batoh s USB portem My Valice SECRET Smart Bag

Tento zlevněný produkt Černo-růžový batoh s USB portem My Valice SECRET Smart Bag pocházející od značky Myvalice snadno seženete právě zde za výprodejovou cenu! Akční ceny od 1 190 Kč.
EAN: 8681875288704
Tmavě šedo-černý batoh s USB portem My Valice SECRET Smart Bag
Ověřit dostupnost »
Značka: Myvalice
1 190

Žijete aktivním životem a chcete k tomu přizpůsobit i věci každodenní potřeby? To bude batoh z kolekce SECRET tím pravým pro vás.

Hodí se do rušných míst, ať už zalidněné uličky či přeplněného metra. Můžete si s ním být jisti, že se dovnitř jen tak nějaký nenechavec nedostane. Batoh má totiž zapínání z vnější strany, kterou při používání máte položenou na svých zádech. Tím zabraňujete nevyžádanému proniknutí dovnitř bez vašeho vědomí.

Jeho velikou výhodou je možnost nabíjení mobilních zařízení. Stačí do speciální kapsy uvnitř vložit vaši powerbanku a kabelem ji přes vestavěný USB konektor připojit například k mobilu nebo hudebnímu přehrávači. Už nebude hrozit, že byste během cestování či výletu někde v přírodě byli bez energie. Nabíjet můžete za každé situace.

Jde i o vhodného parťáka do práce či na schůzky v městě. Má dostatek místa pro notebooky s úhlopříčkou až 15,6″.

Batoh má spoustu praktických přihrádek a kapes na všechny potřebnosti. Na ramenních popruzích máte k dispozici malou kapsu na zip, do které se vejdou kreditní karty a doklady. Praktická je i kapsa na té části batohu, kterou máte při jeho používání na zádech. V ní můžete uschovat důležité doklady, peněženku a další cennosti.

Designéři mysleli i na vaše pohodlí. Proto zajistili, aby batoh měl ortopedické polstrované ramenní popruhy.

O značce:
Turecka značka My Valice založena roku 1998 v Istanbulu nabízí rozmanitou škálu cestovních kufrů, tašek a batohů. Jejich hlavním krédem je tvořit takové kousky, které budou nejen dobře vypadat, ale které vám usnadní cestování, ať už to bude kamkoliv.