jj-bydleni

Černý kameninový servírovací tác Bitz Mensa, délka 30 cm

Tento levný produkt Černý kameninový servírovací tác Bitz Mensa, délka 30 cm od oblíbené značky Bitz jednoduše získáte tady a teď ve výprodejové akci. Akční ceny již od 619 Kč.
EAN: 5722008211701
Servírovací tác z kameniny 30.7x16.2 cm Stentøj - Bitz
Ověřit dostupnost »
Značka: Bitz
619

Základní kámen značky Bitz, chcete-li rodinné stříbro. Toto kameninové nádobí dánské značky vás nadchne. A to z několika důvodů. Milovníci designu ocení jeho překrásnou glazuru, gurmáni zase praktický materiál, kterým je kamenina. Nádobí tak můžete klidně dát do myčky. Zároveň díky kombinování barev a velikostí talířů snadno vykouzlíte zajímavě prostřený stůl. Co víc si přát?

O značce:

Bitz není jen značka, ale i vize mladého dánského šéfkuchaře Christiana Bitze. Jeho snem je naučit nejen celé Dánsko, ale i ostatní lidi na celé planetě jak lépe jíst. Zároveň se tento inspirativní kuchař držící titul v oboru lidské výživy angažuje v projektech Červeného Kříže v Africkém Malawi.

Kolekce kameninového nádobí, stylových příborů a sklenic vás nadchne svými nekonečnými kombinacemi. Veškeré nádobí je ručně vyráběné a glazurované a tak nikdy nenajdete dva kousky, které by byly dokonale identické.