jj-bydleni

Černý keramický hrnec s poklicí Emile Henry, ⌀ 27 cm

Kvalitní a oblíbený produkt Černý keramický hrnec s poklicí Emile Henry, ⌀ 27 cm od populární značky Emile Henry snadno můžete sehnat na našich stránkách teď opravdu levně! Právě teď jen za 3 290 Kč.
EAN: 3289317945403
Černý keramický hrnec s poklicí Emile Henry

Hrnec, který může jak do trouby, tak na sporák, skvěle vypadá i na stole, představuje Emile Henry. S tímto fešákem připravíte vše od dušeného masa a zeleniny přes svíčkovou až po pečeni.

Vydrží opravdu hodně a jednou ho můžou zdědit vaše děti, nebo vnoučata. Nemusíte se ani bát, že by byl sám o sobě příliš těžký – není totiž z litiny, ale z kvalitní francouzské keramiky. A pokud máte v rodině nadšence do vaření poslouží i jako parádní dárek.

Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.

O značce:

Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.

Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.

Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.