jj-bydleni

Černý konferenční stolek Teulat Cep, ø 110 cm

Unikátní a oblíbený výrobek Černý konferenční stolek Teulat Cep, ø 110 cm od známého výrobce Teulat snadno pořídíte teď ve slevě. Aktuálně v akci za 14 990 Kč.
EAN: 8435178376619
Zelený konferenční stolek Teulat Cep
Ověřit dostupnost »
Značka: Teulat
14 990

Bez konferenčního stolku si snad ani nelze obývací pokoj představit. Slouží na odkládání drobností, odpolední kávy a je i stylovým doplňkem, který podtrhne krásu vašeho interiéru.

Tento kousek rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Jeho provedení zaujme na první pohled a vy sklidíte obdiv za svůj vytříbený vkus.

O značce:

Designová značka Teulat se zrodila ve slunné Valencii a vznikla pod záštitou značky Marckeric, která se již po více než 30 let věnuje výrobě nábytku. Slovo Teulat označuje střechu domu jako symbol útulnosti a pohodlí.

Každý kousek nábytku je promyšlen do posledního detailu tak, aby se přiblížil modernímu umění a současným trendům a zároveň byl dostupný pro každého. Výraznými prvky jsou jednoduché geometrické linie i zajímavé barvy. Přidanou hodnotou je i otevřenost vůči spolupráci s designéry, kteří do výsledného vzhledu a provedení vdechnou kus své osobitosti.