jj-bydleni

Červený batoh pro maminky s USB portem My Valice HAPPY MOM Baby Care Backpack

Tento oblíbený produkt Červený batoh pro maminky s USB portem My Valice HAPPY MOM Baby Care Backpack od značky Myvalice můžete najít právě nyní téměř zdarma. Akční cena již od 1 090 Kč.
EAN: 8681875288230
Zelený batoh pro maminky s USB portem My Valice HAPPY MOM Baby Care Backpack
Ověřit dostupnost »
Značka: Myvalice
1 090

Být maminkou neznamená, že se musíte vzdát aktivního životního stylu. Ba naopak, akorát je potřeba se na něj řádně připravit. S tím pomůže batoh z kolekce HAPPY MOM.

V překladu název kolekce znamená „šťastná maminka“, což díky funkcím tohoto kousku rozhodně budete. Batoh lze využít na vícero různých způsobů.

Díky vestavěné přebalovací podložce se bez větší námahy postará o základní potřeby miminka. Batoh lze i zaháknout ke kočárku, se kterým si tak bude dobře rozumět.

Uvnitř i z venku nabízí dostatek úložných kapes na zip. Dovnitř se tak vejde spousta hraček, plenek a dalších potřebných věcí. Praktickou termo kapsu ve vnější části využijete na mléko či přesnídávku.

Jeho velikou výhodou je možnost nabíjení mobilních zařízení. Stačí do speciální kapsy uvnitř vložit vaši powerbanku a kabelem ji přes vestavěný USB konektor připojit například k mobilu nebo hudebnímu přehrávači. Už nebude hrozit, že byste během výletu byla bez energie. Té stejně díky roli maminky nemáte na rozdávání, tak si zasloužíte každou vychytávku navíc, která vám usnadní každodenní život.

Materiál batohu je nepromokavý, nečekaná průtrž mračen vás tedy nerozhází.

Designéři mysleli nejen na pohodlí miminek, ale i maminek. Díky polstrovaným ramenním popruhům a zpevněným švům vám ani nebude připadat, že byste na svých zádech nesla nějakou zátěž. Šetřete se ♥

O značce:
Turecka značka My Valice založena roku 1998 v Istanbulu nabízí rozmanitou škálu cestovních kufrů, tašek a batohů. Jejich hlavním krédem je tvořit takové kousky, které budou nejen dobře vypadat, ale které vám usnadní cestování, ať už to bude kamkoliv.