jj-bydleni

Dřevěný dětský hrací set Flexa Play Shop Vegetables

Kvalitní výrobek Dřevěný dětský hrací set Flexa Play Shop Vegetables od známé společnosti Flexa jednoduše naleznete zrovna opravdu levně. Ceny již od 899 Kč.
EAN: 1290700
Dřevěný dětský hrací set Flexa Play Shop Vegetables
Ověřit dostupnost »
Značka: Flexa
899

Hra na prodavače ve svém vlastním obchodě, to je sen každého zvídavého dítka. Dětská fantazie je nekonečná, ale nejzábavnější jsou právě imitace situací z reálného života. Dřevěná sada zboží k hracímu obchodu je pro malé prodavače nezbytností. Tak pořiďte nejmenším členům zábavu, která je neomrzí a budou na ni vzpomínat po celý život.

O značce:

Dánská značka Flexa s více než 45letou tradicí svými produkty podporuje kreativitu a rozvoj těch nejmenších členů rodiny. Kombinuje skandinávský design s tou nejvyšší kvalitou a bezpečností, která je na prvním místě. Výrobce používá jen čisté a nezávadné materiály. Laky bez formaldehydu založené na vodní bázi jsou samozřejmostí. Na srdci jim leží všechny potřeby dětí a produkty přizpůsobují tak, aby s nimi mohly být co nejdéle. Každý produkt je promyšlený do posledního detailu jak vizuálně, tak funkčně a není tedy divu, že byl tento výrobce již čtyřikrát oceněn cenou Red Dot Design Award.