jj-bydleni

Dvoulůžková postel z masivního borovicového dřeva SKANDICA Canopy Dark, 140 x 200 cm

Velmi oblíbený kus Dvoulůžková postel z masivního borovicového dřeva SKANDICA Canopy Dark, 140 x 200 cm od známé značky Skandica snadno můžete pořídit právě skutečně výhodně. Nyní lze objednat jen za 31 990 Kč.
EAN: 5902273656838
Dvoulůžková postel z masivního borovicového dřeva SKANDICA Canopy Dark
Ověřit dostupnost »
Značka: Skandica
31 990

Dopřejte si přímo královský spánek. Ideální volbou vám k tomu bude postel s nebesy z kolekce Canopy od značky SKANDICA. Je z masivního borovicového dřeva, které krásně voní, místnost zateplí a zaručí bytelnou oporu.

Matrace není součástí balení, ale vybrat si tu nejpohodlnější můžete z naší nabídky, ve které najdete nejrůznější velikosti a typy matrací. U všech z nich navíc platí, že si je můžete po dobu 45 dní od koupení řádně v pohodlí domova vyzkoušet, a pokud vám nebude vyhovovat, máte možnost vrácení.

Ideální výška matrace pro tuto postel je 17 až 33 cm.

Konstrukce postele je z masivního borovicového dřeva, které je velmi odolné a bez problému odolává vodě. Pokud tak náhodou vaše zdi v ložnici trápí větší procento vlhkosti, jde o ideální kus nábytku. Navíc je i velmi robustní, vydrží tedy po desítky let.

Péče je o tento kus nábytku velmi jednoduchá, stačí pravidelně otírat a zbavovat povrch nečistot a prachu. Pro zvýšení trvanlivosti a odolnosti dřeva můžete zvolit různé způsoby impregnace a různé přípravky určené pro péči o masivní dřevo.

O ZNAČCE:
SKANDICA je mladá, inovativní nábytkářská značka, která je svěžím vánkem na poli interiérového designu. Zrodila se z lásky k designu a z fascinace krásou spočívající v jednoduchosti.

Inspirace:
Designéři se nechávají inspirovat surovou krásou přírody a skandinávskou kulturou. Vzhlížejí se ale také v minimalismu a nápady získávají cestováním.
Rozhodli se tu odmítnout konvence a vytvářet kousky, které jsou osobité a výjimečné.

Funkčnost:
Nábytek, ať je sebekrásnější, musí být především funkční a s lehkostí zapadnout do vašeho života. Na každém kousku se tedy ve studiu značky SKANDICA pracuje také s ohledem na jeho praktickou stránku. Designéři se snaží najít to nejmodernější řešení pro každodenní život.