jj-bydleni

Dvoulůžková postel z masivního dřeva s lampami Karup Design Peek, 160 x 200 cm

Tento oblíbený kus Dvoulůžková postel z masivního dřeva s lampami Karup Design Peek, 160 x 200 cm s osvědčenou značkou Karup Design jednoduše naleznete na našich stránkách teď právě za akční cenu. Akční cena 20 990 Kč.
EAN: 5713655136004
Černá dvoulůžková postel z masivního dřeva s lampami Karup Design Peek

Toužíte po harmonické ložnici, kde vládne jednoduchost a pohodlí? Minimalistická postel od dánské značky Karup Design zapadne do této představy tak, jako vy do peřin po dlouhém dnu. Nechte se ukolébat vůní masivního dřeva.
O značce Karup Design

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.

Dobré vědět: Osvětlení je vyrobeno z plastu/pryže a diponují kabelem o délce 3m. Určeno pro žárovky E27 (nejsou součástí balení).