jj-bydleni

Forma na bábovku ve zlaté barvě Nordic Ware Rondo Heritage, 2,4 l

Tento zlevněný kus Forma na bábovku ve zlaté barvě Nordic Ware Rondo Heritage, 2,4 l od značky Nordic Ware jednoduše můžete najít zde teď skutečně výhodně! Akční ceny od 1 375 Kč.
EAN: 11172806772
Forma na bábovku ve zlaté barvě Nordic Ware Rondo Heritage

Připravte si pořádně bohatou snídani a pěkně v klidu si si vychutnejte. Díky originální formě si totiž upečete sladkou lahůdku, která vám dodá nejen spoustu energie do nového dne, ale i vám připomene, že snídaně jsou okamžikem, který bychom si měli dopřát beze spěchu.

Forma je vyrobena z masivního litého hliníku, který zajišťuje perfektní rozvod tepla. Sám výrobce tak doporučuje snížit při pečení teplotu klidně až o 15°C, než se píše v receptech.

Před prvním použitím a po každém následujícím umyjte ručně teplou mýdlovou vodou. Přílišné namáčení se nedoporučuje. Přílišné odmaštění formy není žádoucí. Formu naplňte maximálně do 3/4, aby nedošlo k přetečení. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje! Doporučujeme používat námi nabízený sprej na vymazávání forem. Formu na pečení je třeba vždy vysypat moukou nebo strouhankou! Nepoužívejte kovové předměty či drátěnky.