jj-bydleni

Krájecí prkénko z bambusového dřeva Wenko, 39,5 x 28 cm

Ve slevě kus Krájecí prkénko z bambusového dřeva Wenko, 39,5 x 28 cm od populárního výrobce Wenko je k dispozici tady za akční cenu. Nyní můžete mít za 849 Kč.
EAN: 4008838274415
Krájecí prkénko z bambusového dřeva Wenko
Ověřit dostupnost »
Značka: Wenko
849

Wenko vám zjednoduší domácí práce na maximum. Pořiďte si elegantní prkénko z bambusového dřeva s kontrastním černým okrajem. Má protiskluzovou úpravu , díky kterým budete krájet ryby, maso, ovoce i zeleninu naprosto bezpečně .
Po obvodu mají malý žlábek na odtékající šťávy , takže vaše linka zůstane netknutá. Využijete je na válení těsta i jako stylové servírovací prkénko.

O značce
Praktického pomocníka Wenko nemusíme dlouze představovat. Je to miláček všech vytížených domácností, které potřebují maximálně usnadnit domácí práce organizaci domácnosti . Pomocí šikovných zlepšováků proměňuje běžné denní činnosti v rituály, na kterých si vytvoříte závislost . Vyzkoušejte to sami.

Zařiďte si dokonalé bydlení vkusným nábytkem, bytovými doplňky a nechcte svůj dům či byt prokouknout. V naší nabídce najdete nekončnou inpiraci a tisíce produktů, kterými svůj byt proměníte doslova v palác. Stačí si jen vybrat, máme stylový nábytek, dekorace, svítidla, textil, koberce a mnoho dalších vychytávek do domácnosti. Na JJ bydlení najdete opravdu vše.

© 2023, Copyright Bydlení, design a inspirace