jj-bydleni

Matrace Materasso Aquasleep, 90 x 200 cm

Tento unikátní kus Matrace Materasso Aquasleep, 90 x 200 cm od populární značky Materasso jednoduše seženete tady nyní v akci. Nabídka již od 12 990 Kč.
EAN: 1434811
Tvrdá/středně tvrdá pěnová oboustranná matrace 90x200 cm Aquasleep – Materasso
Ověřit dostupnost »
Značka: Materasso
12 990

Vzdušnou a komfortní matraci Aquasleep tvoří:
– vrchní paměťová pěna Visco Wind
– střední komfortní pěna Nightfly
– spodní přírodní pěna Aloe Vera

Paměťová pěna Visco Wind patří do skupiny „Open Cell memory foam“. Tyto pěny se vyznačují vysokým komfortem a vynikající vzdušností díky své otevřené buněčné struktuře. Též se snižuje pocení během spánku, zlepšuje se tepelný komfort uživatele a antialergické vlastnosti jádra matrace.

Nightfly je pěna špičkových parametrů, která se vyrábí vodní vypěňovací metodou. Tento způsob výroby je ekologičtější v porovnání se standardní metodou vypěňování.

Do spodní pěny jsou aplikovány výtažky z rostliny Aloe vera. Tato pěna je výsledkem spojení nejnovějších technologických poznatků a dávno známých přírodních léčebných postupů. Materiál nabízí vysoký komfort a přirozené detoxikační vlastnosti. Zapracování pěny Aloe Vera do nově vyvinutých matrací je zárukou vysokých užitných vlastností, dlouhé a stabilní elasticity, tedy i komfortu. Dalším benefitem těchto matrací je velmi příjemná a decentní aromaterapie.

Potah Carbonio je snímatelný a lze prát na 60 °C. Uhlík v tkanině vytváří bariéru proti elektromagnetickému znečištění a elektrostatickým nábojům, které dnes hojně prostupují vnitřními obytnými prostory. Spánek na matraci z uhlíkových vláken umožní našemu tělu uvolnit elektrostatický náboj nahromaděný během dne. Dojde tak k lepšímu uvolnění těla a prohloubení spánku.