jj-bydleni

Modrá koupelnová předložka z organické bavlny Södahl Melange, 50 x 90 cm

Vynikající kus Modrá koupelnová předložka z organické bavlny Södahl Melange, 50 x 90 cm s osvědčenou značkou Södahl organic najdete nyní se slevou! Právě lze objednat jen za 1 290 Kč.
EAN: 5722000153214
Šedá koupelnová předložka 90x50 cm Melange - Södahl organic

Hýčkejte se pohodlím prémiové předložky značky Södahl Organic, která do vaší koupelny vnese nádech nadčasové elegance. I zde si tak můžete užívat jedinečný minimalistický design inspirovaný populárním skandinávským stylem.

Je vyrobena z kvalitní organické bavlny, která v souladu s mezinárodní certifikací GOTS splňuje vysoké ekologické i etické normy. Byla vypěstována i zpracována způsobem, který je šetrný k životnímu prostředí – bez použití syntetických hnojiv a chemických procesů.

Díky tomuto přírodnímu materiálu je podložka mimořádně měkká a příjemná na dotek i došlap. Její povrch je vysoce savý, což je ještě umocněno výraznou povrchovou texturou. Vyniká také dlouhou životností a odolností, takže pravidelným praním neztrácí svůj tvar ani barvy.

Předložka slouží k zamezení šíření mokrých skvrn po podlaze a k ochraně před prochladnutím. Její spodní strana má protiskluzovou úpravu, takže předejde vážným nehodám a úrazům.