jj-bydleni

Modrošedá čalouněná dvoulůžková postel s roštem 140×200 cm Kaia – Micadoni Home

Tento kvalitní výrobek Modrošedá čalouněná dvoulůžková postel s roštem 140x200 cm Kaia - Micadoni Home od výrobce Micadoni Home lze zakoupit u nás nyní za extra cenu. Akční cena 20 990 Kč.
EAN: 5903614954774
Produkt bez obrázku

Postel Kaia vyniká svým vysokým hladkým čelem. Jistou eleganci dodávají i tmavé nohy z bukového dřeva. Celý design se nese v Glamour stylu s klasickými prvky, které podpoří osobitost vašeho interiéru.

Čištění:
– Postel doporučujeme vyčistit měkkým kartáčkem bez použití silného tření či prudkých pohybů. Nepoužívejte vysavač.
Potahy nejsou snímatelné. Jejich odstranění a praní v pračce je na vlastní riziko zákazníka a nevzniká tím důvod k reklamaci.
– Čalounění postele může být zejména ve světlých barvách obarveno jinými látkami. Jedná se o oblečení, jako jsou například džíny. Nejedná se o vadu čalounění, ale o vadu oděvní látky. K tzv. odlupování látky může docházet i kontaktem s cizími vlákny (oděvy či přehozy).
– Kovové a dřevěné části by neměly přijít do dlouhodobého kontaktu s vodou. V případě potřeby je můžete otřít vlhkým hadříkem s použitím neutrálních čisticích prostředků. Nepoužívejte bělidla, mýdlo na tvrdé povrchy a prostředky obsahující čpavek. Jakékoli zbytky čisticích prostředků je třeba otřít do sucha.
– Před použitím čisticích prostředků je doporučujeme vyzkoušet na skryté části postele, abyste předešli poškození látky.
– Na mokré a mastné skvrny použijte hedvábný papír a vlhkou měkkou houbičku, která skvrnu absorbuje. Poté můžete skvrnu vyčistit pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Vždy čistěte jemnými krouživými pohyby zvenčí dovnitř a vyhněte se intenzivnímu tření. Po odstranění nechte samovolně uschnout v pokojové teplotě. V případě potřeby opakujte a rozšiřte oblast čištění, abyste zamezili tvorbě kruhu v místě skvrny.
– Pro prodloužení životnosti doporučujeme chránit před domácími mazlíčky.