jj-bydleni

Modrý talíř z kameniny Casafina Sardegna, ⌀ 30 cm

Kvalitní a žádaný produkt Modrý talíř z kameniny Casafina Sardegna, ⌀ 30 cm od top značky Casafina jednoduše můžete najít u nás právě se slevou! Ceny od 469 Kč.
EAN: 5606739801830
Modrý talíř z kameniny Casafina Sardegna

O kolekci Sardegna:
Kolekce Sardagna nezapře inspiraci mořem. Modré nádobí z kameniny propojuje podmořský a zemský svět. A tak pokud máte rádi přímořský styl stolování i hodování, bude Casafina to pravé pro vás.

O značce Casafina:

Donna Cacciatore Smith vyrůstala v Americe, ale kořeny její rodiny sahají až do slunné Itálie. S láskou vzpomíná na své dětství provoněné kořením z tradičních italských jídel, které vařila její babička. Z těchto vzpomínek se zrodila Donnina velká láska ke gastronomii, která ovlivnila i její budoucí život.

V dospělosti se její pozornost zaměřila na stolování. Společně s manželem založila značku Casafina a na svých cestách po Evropě sbírala inspiraci pro zakázkovou výrobu kuchyňského nádobí.

Nakonec se rozhodli pro osvědčeného portugalského výrobce, a tak postupně vznikla unikátní kolekce kameninových výrobků, které jsou ovlivněny italským designem a vášní k jídlu.Casafina nabízí širokou škálu kuchyňského nádobí, které je ručně vyráběné a glazované.