jj-bydleni

Oboustranná matrace Moonia Naturcare Aloe Vera, 200 x 200 cm

Kvalitní produkt Oboustranná matrace Moonia Naturcare Aloe Vera, 200 x 200 cm od naší známé značky Moonia máte možnost koupit právě teď u nás za báječnou cenu. Ve skvělé akci za 6 990 Kč.
EAN: 8445027005164
Tvrdá/středně tvrdá pěnová oboustranná matrace 120x200 cm Naturcare Aloe Vera – Moonia
Ověřit dostupnost »
Značka: Moonia
6 990

Matrace Naturcare Aloe Vera se skládá z vrstvy materiálu Viscosoft, který zajišťuje obláčkový efekt a klidný a pohodlný odpočinek.

Každá vrstva matrace Naturcare Aloe Vera je navržena samostatně a snižuje svalové a nervové napětí a podporuje dostatečný krevní oběh. Má speciální výplň z mikrokapslí aloe vera, které působí na PH vaší pokožky, odstraňuje odumřelé buňky a regeneruje. Kromě toho působí proti nepříjemným pachům.

Prodyšná a vysoce přizpůsobivá strečová tkanina usnadňuje proudění tělesného tepla a poskytuje tak maximální pohodlí. Skládá se z vláken Biotherm a z tkaniny Stretch, které se klasifikují jako hypervodivé materiály schopné odvádět velké dávky tepelného toku a dosáhnout odpočinku bez akumulace teploty.

Tato matrace je vybavena technologií Duo-System, která zajišťuje dvě nezávislé tuhosti matrace.

Technické specifikace:
Tloušťka: +/- 21 cm
Viscosoft: 2 cm

Matrace je 100% prodyšná a má ochrana proti vlhkosti.
Potah matrace je sanitizovatelný, antiplísňový, antiroztočový a má antibakteriální systém. Matrace zajišťuje termoregulaci a optimální prodyšnost a je nedeformovatelná, ergonomická a nezadržuje vlhkost.

Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM.

Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.