jj-bydleni

Odkládací stolek Essey Grand Illusion Clear

Tento skvělý výrobek Odkládací stolek Essey Grand Illusion Clear od populární značky Essey snadno najdete zde nyní opravdu levně. Akční cena od 6 490 Kč.
EAN: 5708060052155
Odkládací stolek Essey Grand Illusion Clear
Ověřit dostupnost »
Značka: Essey
6 490

Stůl Illusion je v historii ikonické dánské značky brán jako další obrovský milník. Je totiž designovým zhmotněním prosté krásy a plné funkčnosti, které ocenil celý odborný i laický svět. Přitom za jeho návrhem stála naprosto prachobyčejná chvíle:

„Jednou jsem šel v Kodani kolem kavárny. Bylo zrovna pozdní dopoledne a obsluha chystala kulaté stoly k obědu. Každý z ubrusů byl čtvercový a téměř, jen o píď, se dotýkal podlahy. Zastavil jsem a mobilem jsem si udělal rychlou fotku. Pak jsem se zeptal na jednom workshopu, zda by šlo něco podobného vyrobit z plastu. Odpověď zněla NE! Nedal jsem se a pokračoval jsem ve zkoumání možností. Za několik měsíců jsem se mohl pochlubit prvním prototypem stolku Illusion, jedinečného příkladu významu symbolického funkcionalismu, který se dočkal obrovského zájmu ze strany veřejnosti, designérů i zákazníků.“

John Brauer je pyšný na své dílo a není divu. Jeho krása totiž okouzlila naprosto každého. Nemohli jsme se dočkat, až vám tento legendární skvost nabídneme, protože jeho designová čistota je naprosto dechberoucí.