jj-bydleni

Podnožka s konstrukcí z dubového dřeva s modrošedým textilním sedákem Gazzda Dedo

Unikátní výrobek Podnožka s konstrukcí z dubového dřeva s modrošedým textilním sedákem Gazzda Dedo s osvědčenou značkou Gazzda snadno naleznete u nás teď ve slevě! Nabídky již od 14 490 Kč.
EAN: 1165632
Podnožka s konstrukcí z dubového dřeva s modrošedým textilním sedákem Gazzda Dedo
Ověřit dostupnost »
Značka: Gazzda
14 490

Dedo je kolekce v níž se snoubí pohodlí, ladné linie a kvalitní a odolné materiály.

A právě tyto vlastnosti vám ve volných chvílích zaručí královský odpočinek ♥

Vlastnosti dubového dřeva
Dubové dřevo je díky své hustotě 0,75 g/cm3 velmi tvrdé a silné. Je odolné vůči hmyzu, houbám, plísním a výrazným vlhkým a suchým podmínkám.

Právě z toho důvodu bylo využíváno již za dob vikingů. A ani v dnešní době se mu žádný jiný typ dřeviny nevyrovná.

Jak pečovat o dubové dřevo
Aby vám nábytek Gazzda sloužil v plné síle celá desetiletí, měli byste o něj i správně pečovat. Prach a drobné nečistoty stačí pouze otřít bavlněným hadříkem.

Objeví-li se ale na nábytku jemné šrámy, šmouhy, nebo se jim chcete jen preventivně vyhnout, doporučujeme sáhnout po sadě na péči o světlý dubový nábytek od stejnojmenné značky.

O značce Gazzda
Gazzda pochází z Bosny a Hercegoviny, země s panenskou přírodou i pohnutou minulostí. Tyto prvky se promítají i do nábytku Gazzda, jehož minimalistický design si zachovává svou ikonickou osobitou tvář.

Právě díky svému jedinečnému designu se může tato značka pyšní několika mezinárodními oceněními, mezi něž patří například Red Dot Design Awards či Interior Innovation Award.

Co je to Martindale test?

Při testu Martindale se otáčí normovaný plstěný kotouč, který stále zesilujícím tlakem na povrch tkaniny dojde až do momentu, kdy se přetrhnou první dvě vlákna textilie, nebo se do povrchu prodře díra. V tu chvíli se přístroj zastaví a udá počet otáček, které kotouč vykonal. Právě to je hodnota Martindale.