jj-bydleni

Postel z borovicového dřeva v přírodní barvě Karup Design Dock Natural, 160 x 200 cm

Tento kvalitní výrobek Postel z borovicového dřeva v přírodní barvě Karup Design Dock Natural, 160 x 200 cm od top značky Karup Design naleznete tady nyní za výhodnou cenu. Nabídka již od 8 290 Kč.
EAN: 5713655103020
Dvoulůžková postel z borovicového dřeva v přírodní barvě Karup Design Dock

Postele od skandinávské značky Karup Design jsou inspirovány japonským minimalismem.

Svým jednoduchým vzhledem, světlými tóny a praktickým řešením se stávají srdeční záležitostí mladých, starších, dětí i domácích mazlíčků.

Doplňte svou novou postel stylovou a pohodlnou matrací stejné značky a uvidíte, že se vám už z postele nebude chtít nikdy vstát.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.