jj-bydleni

Prací gel na jemné prádlo Frosch, 1,5 l (22 praní)

Tento neodolatelný produkt Prací gel na jemné prádlo Frosch, 1,5 l (22 praní) od populárního výrobce Unknown můžete pořídit u nás nyní v akci! Ceny již od 429 Kč.
EAN: 1340147
Prací gel na jemné prádlo Frosch

Tekutý koncentrovaný prací gel Frosch Sensitive aloe vera je určen pro praní prádla v pračce při teplotách od 30°C do 95°C. Hodí se i na ruční praní (díky své šetrnosti k pokožce) nebo odstraňování skvrn. Není vhodný na vlnu a hedvábí.

Obsahuje systém aktivních látek a poskytuje silnou, avšak k pokožce šetrnou čisticí sílu bez přidání barviv a konzervačních prostředků. Prací prostředek obsahuje výtažek z listů aloe vera, který je známý svým hojivým účinkem. Riziko alergie je u tohoto přípravku velice nízké, užitá parfemace byla za tímto účelem pečlivě vybírána. Šetrnost k pokožce je dermatologicky testována.

Zařiďte si dokonalé bydlení vkusným nábytkem, bytovými doplňky a nechcte svůj dům či byt prokouknout. V naší nabídce najdete nekončnou inpiraci a tisíce produktů, kterými svůj byt proměníte doslova v palác. Stačí si jen vybrat, máme stylový nábytek, dekorace, svítidla, textil, koberce a mnoho dalších vychytávek do domácnosti. Na JJ bydlení najdete opravdu vše.

© 2023, Copyright Bydlení, design a inspirace