jj-bydleni

Sada 2 bílých železných květináčů na podstavcích Hübsch Haggo

Tento výjimečný výrobek Sada 2 bílých železných květináčů na podstavcích Hübsch Haggo od populární značky Hübsch můžete najít tady teď právě za výhodnou cenu. Nyní za akční cenu 4 190 Kč.
EAN: 5712772062913
Sada 2 květináčů na podstavcích v mosazné barvě Hübsch Gardo
Ověřit dostupnost »
Značka: Hübsch
4 190

Květiny a rostliny vůbec jsou skvělým způsobem, jak si nenásilně zkrášlit interiér. Chce to ale designový květináč, co říkáte? Sáhněte po této sadě od dánské značky Hübsch, která obsahuje dva zajímavě provedené květináče. Jsou naprosto ideální do moderně řešených interiérů, především ve scandi či industriálním stylu.

1.) 25 x 45 cm (průměr, výška)
2.) 25 x 55 cm (průměr, výška)

O značce Hübsch:
Dánský design vyráběný pro užitek i radost, to je značka Hübsch ve zkratce. Tu založili Flemming Hussak, Jannie Krüger a Daniel Henriksen v roce 2010. Cílem značky je poskytovat lidem vysoce kvalitní nábytek do interiéru, jehož každý detail je precizně proveden. Klíčovým slovem je pro tuto firmu štěstí, a to nejen vaše zákaznické, ale i štěstí dodavatelů, designérů a výrobců. Krok po kroku tak svými produkty a přístupem činí šťastnějším celý svět. Kreativní firm značky sídlící v Dánsku si dává záležet při tvoření každé kolekce na unikátnosti a kreativitě, kterou se do každého kusu snaží vtisknout.