jj-bydleni

Sada 2 velkých talířů z křišťálového skla Nachtmann Dancing Stars – Samba, ⌀ 32 cm

Oblíbený a kvalitní produkt Sada 2 velkých talířů z křišťálového skla Nachtmann Dancing Stars - Samba, ⌀ 32 cm od dodavatele se skvělou pověstí Nachtmann můžete najít u nás ve výprodejové akci. Zrovna teď v akci za 845 Kč.
EAN: 4003762228435
Sada 2 velkých talířů z křišťálového skla Nachtmann Dancing Stars - Samba

Noc je dlouhá, rytmy gradují do dusného vzduchu plného vzrušení. Jste uprostřed karnevalu v Rio de Janeiro, kde se prolínají barvy, zvuky a pohyby, které vás spoutávají do stavu magické extáze. Právě tuto atmosféru se snaží vystihnout skleněná kolekce Dancing Stars – Samba, ve které se odráží chuť žít a tancovat. Nejde však jen o umělecké objekty, jde o sklo, které si říká o to, abyste jej každý den používali a nevynechali s ním žádnou z příležitostí, ať už jde o rodinný oběd nebo sedánek s přáteli. Sklo je navíc vhodné do myčky i mikrovlnné trouby – to samo o sobě jasně dává najevo, že tato kolekce není jen pro jednostranné kochání se.

Nachtmann je německá sklárna, která své počátky datuje až do roku 1834. Už v té době se soustředila na skleněné výrobky, které mají svoji vysokou estetickou i řemeslnou hodnotu, ale zároveň jsou natolik praktické, že je můžete používat dennodenně ve své jídelně.