jj-bydleni

Šatní skříň s konstrukcí z masivního dubového dřeva Gazzda Ena , šířka 60 cm

Kvalitní a žádaný výrobek Šatní skříň s konstrukcí z masivního dubového dřeva Gazzda Ena , šířka 60 cm od známé značky Gazzda snadno pořídíte tady teď právě opravdu levně! Aktuálně v akci za 35 090 Kč.
EAN: 1051546
Šatní skříň s konstrukcí z dubového dřeva 90x170 cm Ena - Gazzda
Ověřit dostupnost »
Značka: Gazzda
35 090

Obklopte se nábytkem, který je dokonalým příkladem toho, jak snadno se dá propojit nadčasový design, kvalitní materiály a precizní zpracování.

Právě takový je nábytek Gazzda, jenž se vyroben z dubového dřeva, které mu mimo jiné zaručuje i stálost a dlouhověkost. Právě z toho důvodu bylo využíváno již za dob vikingů. A ani v dnešní době se mu žádný jiný typ dřeviny nevyrovná.

Objeví-li se ale na nábytku jemné šrámy, šmouhy, nebo se jim chcete jen preventivně vyhnout, doporučujeme sáhnout po sadě na péči o světlý dubový nábytek od stejnojmenné značky.

Designér Salih Teskeredzic popisuje svou práci slovy: „Pro mě je proces tvorby hrou – se stejnou radostí, kterou děti prožívají z nových hraček, přistupuji já k tužce a cítím nadšení pro nové projekty. Navrhuji pro potěšení, nikdy ne z nutnosti nebo povinnosti.“

Salih praktikuje přesně to, co říká. Jednoho dne vzal tužku a spojil některé ze svých sladkých vzpomínek z dětství společně se záblesky futurismu. Začal kreslit čáry, které mu připomínaly dny 60. let, plné lásky, duše a vášně. Jeho tvary byly vylepšeny dotekem aktuálních trendů a výraznými prvky, které tvoří charakter kolekce Gazzda. Tu pojmenoval podle svého dosud nejvzácnějšího výtvoru – jeho dceři Eny.