jj-bydleni

Šedo-černý batoh s USB portem My Valice FREEDOM Smart Bag

Oblíbený produkt Šedo-černý batoh s USB portem My Valice FREEDOM Smart Bag od výrobce s dobrým jménem Myvalice máte možnost sehnat již dnes pořád výhodně! Momentálně k dispozici za 949 Kč.
EAN: 8681875288797
Šedo-černý batoh s USB portem My Valice FREEDOM Smart Bag

Ať už do školy, práce či za dobrodružným objevováním světa, batoh z kolekce FREEDOM je ideálním parťákem pro aktivně žijící lidi.

Jeho velikou výhodou je možnost nabíjení mobilních zařízení. Stačí do speciální kapsy uvnitř vložit vaši powerbanku a kabelem ji přes vestavěný USB konektor připojit například k mobilu nebo hudebnímu přehrávači. Už nebude hrozit, že byste během cestování či výletu někde v přírodě byli bez energie. Nabíjet můžete za každé situace.

Jde i o vhodného parťáka do práce či na schůzky v městě. Má dostatek místa pro notebooky s úhlopříčkou až 15,6″.

Batoh má spoustu praktických přihrádek a kapes na všechny potřebnosti. Na ramenních popruzích máte k dispozici malou kapsu na zip, do které se vejdou kreditní karty a doklady. Praktická je i kapsa na té části batohu, kterou máte při jeho používání na zádech. Díky ní vyzrajete vůči nenechavcům, lze si tak do ní vložit třeba peněženku.

Designéři mysleli i na vaše pohodlí. Proto zajistili, aby batoh měl ortopedické polstrované ramenní popruhy.

O značce:
Turecka značka My Valice založena roku 1998 v Istanbulu nabízí rozmanitou škálu cestovních kufrů, tašek a batohů. Jejich hlavním krédem je tvořit takové kousky, které budou nejen dobře vypadat, ale které vám usnadní cestování, ať už to bude kamkoliv.