jj-bydleni

Tmavě modrá porcelánová čajová konvice Kähler Design Hammershoi, 1,2 l

Oblíbený a kvalitní kus Tmavě modrá porcelánová čajová konvice Kähler Design Hammershoi, 1,2 l od společnosti Kähler Design jednoduše získáte u nás teď ve výprodejové akci. Akční cena od 2 290 Kč.
EAN: 5703779172071
Produkt bez obrázku

Kuchyňské doplňky od dánské značky Kähler Design si vás získají na první dobrou. Ať už se jedná o kousky skleněné, dřevěné či porcelánové, vždy se můžete spolehnout na decentní minimalistický design, jehož barevné tóny se nesou v souladu se zemitou paletou.

Díky tomu najdou své uplatnění v interiéru hrajícím všemi barvami duhy, zároveň však budou slušet třeba dřevěnému srubu v horách.

O značce:
Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti.

Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.