jj-bydleni

Tmavě modrá rozkládací pohovka MESONICA Munro, 204 cm

Tento exkluzivní produkt Tmavě modrá rozkládací pohovka MESONICA Munro, 204 cm pocházející od značky MESONICA snadno získáte zde teď téměř zdarma! Právě teď jen za 46 990 Kč.
EAN: 1078432
Šedá rozkládací pohovka MESONICA Munro
Ověřit dostupnost »
Značka: MESONICA
46 990

Moderně laděná pohovka, která je zároveň i praktickým pomocníkem? To je Munro. Nová rozkládací pohovka, kterou vám přináší značka MESONICA.

Pyšní se masivní konstrukcí, pohodlnými sedáky i matrací a výraznými švy. Mimoto je doplněna o bytelný italský mechanismus, který zaručuje lehké rozkládání a skládání pohovky za každé situace.

O značce MESONICA
MESONICA je ekvivalentem životního stylu, který si zamilujete. Je to prestiž, kterou si zasloužíte. Prestiž, kterou si můžete dovolit.

Nábytek MESONICA byl navržen tak, aby s vámi držel krok ve vašem každodenním životě. Aby zdobil váš domov výjimečným způsobem. Inspirací mu totiž byly ty největší designové ikony.

Jednotlivé modely jsou vyráběny z prvotřídních (a přírodních) materiálů, a to za pomoci nejmodernějších technologií. Celý proces výroby probíhá v EU a na starost jej mají zkušení řemeslníci: truhláři, čalouníci a šiči.