jj-bydleni

Tmavě růžová sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Rothe, pravý roh

Kvalitní a levný výrobek Tmavě růžová sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Rothe, pravý roh od výrobce devichy jednoduše získáte právě teď levně. Akční ceny od 64 990 Kč.
EAN: 1168070
Tmavě modrá sametová rozkládací rohová pohovka Devichy Rothe
Ověřit dostupnost »
Značka: devichy
64 990

Shlédli jste se v glamour stylu, eleganci a precizním provedení nábytku? Pak právě pro vás jsme našli tento čalouněný skvost od devichy, v němž se snoubí vytříbenost s bytelností.

Čalounění se vyznačuje ojedinělou odolností. Díky tomu bez úhony přežije poskakování dětí i skotačení domácích mazlíčků a i po letech bude zářit novotou. Za pozornost stojí i speciální úprava povrchu, která odpuzuje vodu. Bez obav si tedy v blízkosti pohovky můžete vychutnávat svůj oblíbený nápoj ♥

O značce devichy
Značka devichy představuje glamour nábytek, jenž je určen do interiérů s vysokým smyslem pro estetiku, prestiž a vytříbené detaily.

Polstrovanému nábytku se zakladatelé této společnosti věnují přes 20 let a díky těmto zkušenostem přesně vědí, co mají nabídnout i nejnáročnějším zákazníkům. Na výrobě se podílejí mistři v čalounictví a konstrukci, díky nimž se nábytek pyšní výjimečnou odolností i stabilitou.