jj-bydleni

Tmavě růžový koberec Flair Rugs Sparks, 120 x 170 cm

Tento neodolatelný výrobek Tmavě růžový koberec Flair Rugs Sparks, 120 x 170 cm od značky Flair Rugs snadno můžete pořídit teď opravdu výhodně! Ceny od 569 Kč.
EAN: 5031193677989
Béžový koberec Flair Rugs Sparks

Dopřejte si nefalšované pohodlí a nápaditý design v jednom. S kobercem z kolekce Sparks od značky Flair Rugs se vám takového spojení dostane. Ochráníte s ním podlahu před poškozením, vaše nožky před zimou a zároveň bude krásně slušet vašemu interiéru.

Proč si pořídit koberec:
Kromě estetiky je nasnadě i nejeden užitečný důvod. Koberec ideálně izoluje hluk i studené teploty. Zahřeje tak vaše bosé nožky a utlumí pobíhání dovádějících dětí. Má i antistatické vlastnosti, je tak vhodný do interiérů, které se sdílí s domácími mazlíčky. Jejich chlupy se tak lépe drží u země a snáze se tak uklidí (to se týká i prachu). Zároveň ale podlahu od pejsků nebo kočiček, respektive jejich drápků, dokáže ochránit. To se týká i zarytých milovníků hororových filmů, kteří nervózním poposedáváním a následným šoupáním sedačky mohou právě jejími nohami podlahu poškodit. Tomu koberec levou zadní předejde.