jj-bydleni

Tmavě šedý zahradní odkládací stolek Keter, 82 x 90 cm (105 l)

Tento kvalitní kus Tmavě šedý zahradní odkládací stolek Keter, 82 x 90 cm (105 l) od kvalitní značky Keter jednoduše pořídíte tady nyní ve výprodejové akci. Teď v akci 4 190 Kč.
EAN: 7290106931343
Tmavě šedý zahradní odkládací stolek Keter
Ověřit dostupnost »
Značka: Keter
4 190

Milujete přípravu jídla? A ještě více v letních měsících na čerstvém vzduchu? Stolek od značky Keter bude vaší pomocnou rukou v zahradní kuchyni. Plochu pro grilované pochoutky nebo osvěžující saláty poskytuje odolná nerezová deska, která šikovně dokresluje funkční i pro oko atraktivní design. Povrch tohoto kousku je zhotoven v dřevěném dekoru, který je kromě přitažlivého vzhledu vzdorný proti opotřebení i proměnlivému počasí.

Zároveň zde najdete i elegantní úložný prostorotevřený ve formě poličky pod deskou a uzavřený za dvířky. Po stranách se nachází háčky na odložení utěrek, chňapek či nádobí.

Izraelská značka Keter vyrábí své produkty způsobem, aby byly co nejodolnější, stylové a zpříjemnily vám každý den. Jak na to? Vysoce kvalitními materiály, které snesou rozmary počasí i aktivní používání, a chytrým řešením, jak splnit vaše požadavky pro spokojené bydlení. Zkrátka jedinečný pomocník na celý život. A co více. Veškerý výrobní proces je naprosto šetrný k přírodě a založený na recyklaci.