jj-bydleni

Závěsné svítidlo Hübsch Baluno

Zlevněný produkt Závěsné svítidlo Hübsch Baluno od společnosti Hübsch snadno můžete najít zde se slevou. Nabídka již od 4 190 Kč.
EAN: 5712772069035
Závěsné svítidlo Hübsch Baluno
Ověřit dostupnost »
Značka: Hübsch
4 190

Kromě nábytku má dánská značka Hübsch v malíčku i parádní osvětlení. Tento kousek se nese v moderním pojetí, které bude sedět jak do scandi, tak do industriálně řešených interiérů. Využití je na vás, fantazii se meze nekladou. Jedno je ale jisté – kromě nezaměnitelného designu vás tento kousek potěší i svou praktičností.

O značce Hübsch:
Dánský design vyráběný pro užitek i radost, to je značka Hübsch ve zkratce. Tu založili Flemming Hussak, Jannie Krüger a Daniel Henriksen v roce 2010. Cílem značky je poskytovat lidem vysoce kvalitní nábytek do interiéru, jehož každý detail je precizně proveden. Klíčovým slovem je pro tuto firmu štěstí, a to nejen vaše zákaznické, ale i štěstí dodavatelů, designérů a výrobců. Krok po kroku tak svými produkty a přístupem činí šťastnějším celý svět. Kreativní firm značky sídlící v Dánsku si dává záležet při tvoření každé kolekce na unikátnosti a kreativitě, kterou se do každého kusu snaží vtisknout.